De Archeo Route Limburg App

Downloaden van de Archeo Route App

Download de Archeo Route Limburg App op een plek waar je gebruik kunt maken van Wifi. Dat scheelt je data op locatie. Op locatie is er wel een internetverbinding nodig. Sommige items van een verhaal worden op locatie door de app via internet opgehaald. De meeste items zitten echter vast in de app en vergen daardoor geen data meer op locatie. 

Download de app voor Android (Google Play)

Download de app voor Apple (App Store)

Gebruik van de App

Je kunt de App aanzetten als je naar de gekozen locatie op weg gaat. Zorg dat je GPS aan staat. Dit zorgt ervoor, dat je begeleid wordt naar de locatie. 

Op enkele meters voor de speerpunt wordt dan je camera geactiveerd. Richt je smartphone dan op de bodemplaat van de speerpunt. Vervolgens zul je begroet worden door onze archeoloog.

Korte handleiding voor gebruik van de Archeo Route Limburg app. Deze kun je downloaden op je telefoon of eventueel printen

 

Tijdens het verhaal op locatie

Je kunt tijdens het verhaal om de archeoloog heen lopen. Je ziet dat de bodem van de speerpunt open gaat. Breng je smartphone maar eens dichterbij en je ontdekt allerlei interessante zaken uit de periode van het verhaal.

Meer archeologische verhalen

Er zijn meer locaties met archeologische verhalen die je digitaal kunt ontdekken. Ga naar de vindplaatsen. Er is ook een overzichtskaart van alle locaties in Limburg

Tips voor gebruik van de Archeo Limburg Route app

Tips voor gebruik van de app

 

QR codes voor snel vinden van de Archeo Route Limburg app

  • QR code AppStore app

    Scan hier boven je QR code voor je I-phone

  • QR code Google Play app

    Scan hier boven de QR code voor je Android smartphone