Archeo belevingsroute Weert

Fietsroute: Lengte 18,5 km. Ervaar de spannende geschiedenis van Weert. Beleef met de modernste techniek de verhalen achter archeologische vondsten. Sta oog-in-oog met onze virtuele archeoloog en ontdek geheimen die tot nu toe onder de grond verborgen bleven.
Gebruik onderstaande folder over de Archeo Route Weert als route begeleider. Je kunt de route op ieder willekeurig punt op de route starten.
LET OP: Punt 1 op de routekaart (locatie op de Markt in het centrum) is nog niet actief. De punten 2 tot en met 6 vormen een cirkel-route. Hierdoor kun je de route op ieder willekeurig punt starten. Op locatie activeer je de Archeo route app en kun je het verhaal ontdekken

Download hiervoor de Archeo Route Limburg app op je telefoon. Op locatie begeleidt onze virtuele archeoloog je door het verhaal. Je ziet hoe de mensen in de tijd van het verhaal leefden. Je hoort op iedere locatie een ander verhaal, waardoor je de geschiedenis van Weert echt leert kennen. Tot slot ontdek je een passend voorwerp bij het verhaal, dat je met het spel ArcheoGo kunt verzamelen.
Onderstaande flyer laat je dan de route zien tussen de Archeo Route Weert belevingsplekken.