Lokale archeologische wandelroute of fietsroute

Binnen een aantal gemeentes in Limburg is de concentratie van Archeo Route vindplaatsen zo hoog, dat er binnen die gemeente een lokale wandelroute of fietsroute mogelijk is tussen de diverse Archeo Route Limburg vindplaatsen.

Daardoor onstaan onderstaande routes, waarbij je de locaties de verhalen achter de acheologische vondsten in de betreffende gemeente kunt ontdekken. Geniet onderweg van een hapje of drankje. Vergeet niet van te voren even de app Archeo Route Limburg te downloaden. Veel plezier. 

Wandelroute

Lengte: 2,1 km. Ervaar de spannende geschiedenis van Roermond. Beleef met de modernste techniek de verhalen achter archeologische vondsten. Sta oog-in-oog met onze virtuele archeoloog en ontdek geheimen die tot nu toe onder de grond verborgen bleven.

Archeologische belevingsroute Roermond
Fietsroute

Lengte: 18,5 km. Ervaar de spannende geschiedenis van Weert. Beleef met de modernste techniek de verhalen achter archeologische vondsten. Sta oog-in-oog met onze virtuele archeoloog en ontdek geheimen die tot nu toe onder de grond verborgen bleven.

Archeologische belevingsroute Weert